Il Vicoletto

Historie

Ons restaurant heeft een gezellig klein buitenterras in het steegje, en daar bevindt zich ook de entree van ons Italiaanse restaurant. In de zomer kunt u dus ook heerlijk buiten eten. Binnen biedt het restaurant plaats aan 70 personen, verdeeld over de begane grond en een knusse zolderverdieping.

In tegenstelling tot de meeste andere Italiaanse restaurants, maken wij uitsluitend gebruik van exclusieve Italiaanse producten. Op deze manier maakt u kennis met de diversiteit die ons land u te bieden heeft. Il Vicoletto serveert naast de uitgebreide menukaart tenminste één specialiteit van de dag. Els seizoen heeft zijn typerende gerechten die met veel passie en creativiteit door onze koks worden bereid. Natuurlijk begeleid door heerlijke Italiaanse wijnen.

steegjeDe combinatie van exclusieve vlees,- vis,- en pastagerechten gaat gepaard met een professionele bediening met een glimlach en hier ligt dan ook de kracht van onze formule. In een aangename en gastvrije omgeving kunt u eindeloos genieten van onze Italiaanse delicatessen.
Bij Il Vicoletto is het simpelweg altijd een feestje; de Italiaanse gastvrijheid en de passie voor het vak maken dat de gasten keer op keer genieten en terug blijven komen.


Nieuwsgierig? Komt u gerust eens langs en laat u overtuigen, de koffie staat klaar!
Of natuurlijk de prosecco….!!

Luciano & AndreaCopyright 2011 Il Vicoletto. Alle rechten voorbehouden.